AKTIVNOSTI ZA ODRASLE

Osebno trenerstvo

Nisi oseba za vodene skupinske vadbe? Se časovno težko prilagajaš vodenim vadbam? Si mnenja, da je kvalitetna izvedba zelo pomembna? Želiš izboljšati svoj življenjski slog in  svojemu telesu dati več energije? Morda pa je tvoja želja izgubiti kakšen kilogram, ki ti ga kljub raznim dietam ne uspe izgubiti? 

Če se najdeš med temi zastavljenimi vprašanji je čas, da narediš korak naprej in si vzameš čas zase in za svoje telo. S pomočjo naših strokovnjakov ti bo zagotovo uspelo doseči vse svoje želje in cilje. 

20221031 105200
20230410 172444

Zakaj je individualna vadba boljša od skupinske?

Pri skupinskih vadbah se dela neke splošne vaje, ki pa ne ustrezajo vsakemu posamezniku  – dejstvo je, da smo si ljudje med seboj različni ne samo po karakterjih temveč tudi po mišični zgradbi in strukturi telesa. Zato ni vsaka vadba primerna za vsakogar. Potrebno je prilagoditi način vadbe glede na vaše predispozicije, da ne bi prihajalo do nepotrebnih poškodb.  Prav zato so individualne vadbe z osebnim trenerjem ogromen plus, saj se vam lahko popolnoma posvetimo in strokovno  prilagodimo.

Naš način dela je, da se pred pričetkom vadbe pogovorimo z vami, preverimo vaše telesne sposobnosti in šele na podlagi ocene vašega telesnega stanja naredimo plan treninga in ga potem tudi pod našim vodstvom izvajamo. Poznamo veliko osebnih trenerjev, ki svoje delo opravljajo izključno v fitnes centrih. Mi pa smo mnenja, da nam vadba izpeljana v naravi nudi še bolšje in kvalitetnejše rezultate, saj smo na svežem zraku in s tem krepimo tudi svoj imunski sistem. 

Vsi ki si želite še večjega napredka, lepo dobrodošli!

Cenik

1x tedensko: 50€ / mesečno 

2x tedensko: 95€/mesečno 

3x tedensko:  140€/mesečno 

vsak dodaten trening 10€

+ potni stroški 0,25€/km 

Urnik

Po dogovoru

Scroll to Top