MIGI MIGI - VNANJE GORICE

MIGI MIGI VADBA

Odkrijte skrivnost zdravega otroštva skozi šport in igro na prostem.

Naše poslanstvo je, da vaše otroke ne samo navdušimo nad športom, ampak jih tudi aktivno spodbujamo k raziskovanju gibanja in zdravega načina življenja. Naše aktivnosti so zasnovane tako, da krepijo gibalne, motorične, psihofizične in kognitivne sposobnosti otrok, kar spodbuja njihov celostni razvoj.

90% naših aktivnosti se odvija v zelenem objemu narave!

Zakaj? Ker narava ni le naše igrišče, ampak tudi močan zaveznik v spodbujanju telesne in duševne moči. Gibanje na svežem zraku pripomore k izboljšanju razpoloženja, zmanjšuje občutek tesnobe, stresa in depresije, hkrati pa nudi svež zrak in naravni vir vitamina D, ki je ključnega pomena za zdrav imunski sistem. Poleg tega pa nudi nešteto možnosti za različne športne aktivnosti.

20230915 155251
20230619 145615
V čem se razlikujemo od preostalih vadb?

Predvsem v tem, da vadbe potekajo v naravi, ter da se ne osredotočamo zgolj na en šport, temveč strmimo k raznolikosti. želimo si, da otroci spoznajo čim več športov in s tem najbolj optimalno gradijo svoj telesni razvoj.  

Kaj vse delamo na vadbah?

Od iger z žogo, štafetnih iger, do rolanja, pohodov, vaj za ravnotežje, moči, kolesarjenja, poligonov in iger v gozdu-naše aktivnosti so pestre in prilagojene starostnim skupinam.

Komu je vadba namenjena?
  • Otrokom od 4 do 6 let.
  • Otrokom od 7 do 12 let.
Omogočite vašemu otroku zdravo, srečno in aktivno življenje.

Naše poslanstvo sega onkraj vadbenih ur. Želimo si ustvariti okolje, kjer se otroci ne učijo samo o športu, ampak tudi o vztrajnosti, odgovornosti in moči pozitivnega mišljenja. Vsak trenutek izkoristimo za spodbujanje zdravega življenjskega sloga, psihološke priprave in povezovanja z naravo. 

20230915 152602

Hitro klikni na gumb in se prijavi na brezplačno prvo uro.

Urnik

Otroci 4-6 let:

  • Ponedeljek 16.00-17.00

Cenik

1x tedensko 35€

Scroll to Top