RAZNOLIKA MIGI MIGI VADBA V NARAVI

ZA VSE OTROKE OD 5 DO 14 LET

V ROVTAH NAD LOGATCEM, TER V VNANJIH GORICAH PRI BREZOVICI!

Pridružite se naši edinstveni Migi Migi vadbi, kjer otroci preživljajo svoj čas v naravi, spoznavajo raznolike športe in se igrajo brez tekmovalnega pritiska. Naše vodilo je razvoj zdravih življenjskih navad in celosten razvoj vaših otrok.

90% AKTIVNOSTI POTEKA V OBJEMU ZELENE NARAVE!

Zakaj? Zato ker gibanje na svežem zraku pripomore k izboljšanju razpoloženja, zmanjšuje občutek tesnobe, stresa in depresije, hkrati pa nudi svež zrak in naravni vir vitamina D, ki je ključnega pomena za zdrav imunski sistem. 

VSTOPITE V SVET MIGI MIGI VADBE PREKO SPODNJEGA VIDEA

Blue White Minimalist Graphic Designer Professional Cv Resume (1)

KAJ DELAMO NA VADBAH?

Od iger z žogo, štafetnih iger, do rolanja, pohodov, vaj za ravnotežje, moči, kolesarjenja, poligonov in iger v gozdu-naše aktivnosti so pestre in prilagojene starostnim skupinam.

V ČEM SE RAZLIKUJEMO OD OSTALIH VADB?

Predvsem v tem, da vadbe potekajo v naravi, ter da se ne osredotočamo zgolj na en šport, temveč strimo k raznolikosti. Želimo si, da otroci spoznajo čim več športov in s tem najbolj optimalno gradijo svoj telesni razvoj. 

20220608 162839

3 RAZLOGI, ZAKAJ IZBRATI MIGI MIGI VADBO

Migi Migi vadba poteka na prostem, kjer otroci lahko v polnosti izkusijo igro in šport v naravnem okolju. To ne le poveča njihovo telesno aktivnost, ampak tudi izboljša mentalno počutje in povezanost z naravo. Vadba na svežem zraku je dokazano bolj zdrava, saj zmanjšuje stres, izboljšuje razpoloženje in krepi imunski sistem.

Program Migi Migi omogoča otrokom, da spoznajo in preizkusijo različne športe, kar pomaga pri razvoju vsestranskih motoričnih veščin in ohranjanju motivacije. Ker ne poudarjamo tekmovalnosti, otroci razvijajo športne spretnosti v sproščenem in podpornem okolju, kjer je poudarek na zabavi in osebnem napredku, ne na zmagovanju.

Migi Migi vadba ni osredotočena samo na fizične sposobnosti, ampak spodbuja tudi čustveni in socialni razvoj. Otroci med vadbo razvijajo samozavest, učijo se timskih veščin, razvijajo empatijo in se naučijo zdravih življenjskih navad. Program je zasnovan tako, da otroci pridobivajo veščine, ki jih bodo koristile skozi celo življenje.

Odkrijte skrivnost zdravega otroštva skozi šport in igro na prostem. ​

Naše poslanstvo sega onkraj vadbenih ur. Želimo si ustvariti okolje, kjer se otroci ne učijo samo o športu, ampak tudi o vztrajnosti, odgovornosti in moči pozitivnega mišljenja. Vsak trenutek izkoristimo za spodbujanje zdravega življenjskega sloga, psihološke priprave in povezovanja z naravo. 

20230505 154407

LOKACIJE

ROVTE NAD LOGATCEM

Pri osnovni šoli v Rovtah. 

Rovte 90a, 1373 Rovte

KLIKNI SPODAJ IN SI OGLEJ URNIK IN CENIK

 👇

VNANJE GORICE PRI BREZOVICI

Pri vrtcu v Vnanjih Goricah 

Nova pot 5, 1351 Brezovica pri Ljubljani 

KLIKNI SPODAJ IN SI OGLEJ URNIK IN CENIK

👇

Omogočite vašemu otroku zdravo, srečno in aktivno življenje. Hitro klikni na gumb in se prijavi na brezplačno prvo uro!

Utrinki iz MIGI MIGI VADB

Scroll to Top