Tečaj deskanja

Deskanje na snegu

V zimskem času organiziramo tečaje deskanja na snegu. Pod vodstvom strokovno izobraženih  in usposobljenih učiteljev deskanja, se bodo otroci prvič spoznali in naredili prve zavoje z bordom ali pa bodo svoje pridobljeno znanje samo še nadgradili. Otroci bodo postopoma  po korakih na zanimiv, zabaven, igriv in seveda varen način pridobivali novo znanje. Seznanjeni bodo tudi z zelo pomembnimi FIS pravili,  kako ravnati z bordarsko opremo in kako uporabljati različne vlečne naprave na smučišču. Poskrbljeno je tudi za malico (hrano in pijačo), vsi otroci pa  na koncu tečaja prejmejo priznanje. 

Tečaja se lahko udeležijo otroci od  4 let  dalje.

20230205 102328
20230207 090732

ZA VAS IZVAJAMO

Traja 2 uri. Namenjen je otrokom, ki se še nikoli niso preizkusili v deskanju, ter vsem ki so že stali na bordu pa ne znajo zavijati.

Traja 3ure ali več. Namenjen vsem, ki so že deskali ter poznajo osnove deskanja in tistim ki želijo nadgraditi svoje deskarsko znanje. 

PO DOGOVORU izvajamo tudi individualni tečaj deskanja.

Če je otrokom deskanje na snegu šport, ki jim po zimi lepšajo športne dneve, jih z veseljem vabimo da izpopolnijo svoje in še bolj uživajo v deskanju!

*TRENUTNO NI RAZPISANIH TERMINOV ZA TEČAJ DESKANJA*

Scroll to Top