O meni

Kdo sem

Sem  Bor Grdadolnik prihajam iz okolice Logatca in sem ustanovitelj podjetja Bosport. Sem ljubitelj narave in športa. Uživam življenje sem preprost, pozitiven in vedno nasmejan. Nekateri že vedo, kako je sodelovati z mano – preprosto, polno energije in z obilico dobre volje. Če tega še ne veste, pa komaj čakam, da se prepričate kar ‘na lastni koži’.

Moja poslanstvo je da na profesionalni in hkrati zabaven način tako otroke kot odrasle spodbujam k športu in zdravem življenjskemu slogu, vam pomagam lažje doseči željene cilje in da boste na svet gledal z večjo mero optimizma :=).  

Na tem mestu ti predajam moje  misli, ideje, mnenje  o športu in  zdravem načinu življena!

Preberi jih in uživaj! 😉

Bor Grdadolnik1
20220510 100344 (1) (1)

Moja zgodba

Zdaj pa nekaj malega o meni.  Moje otroštvo je bilo že od malih nog prepleteno s polno športnih aktivnosti.  Svojo športno kariero sem začel na raznih krosih in  gorskih tekih.  Nato me je moja športna pot vodila na atletske steze v Atletsko društvo Mass Ljubljana. Najboljše rezultate sem osvajal v gorskih teki, raznih krosi in  atletiki, kjer sem nekaj krat osvojil naslov državnega prvaka. Moja radovednost  do športa je bila zelo velika, zato  sem svoje športne sposobnosti preizkusil še v teku na smučeh, ki pa mi je ostal v najlepšem spominu. Saj je šport, ki je sestavljen iz vseh športov in nikoli ni dolgočasno. Po nekaj letih treniranja, sem v teku na smučeh spozna svojo sedanjo ženo Niko. Tudi ona je po duši strastna športnica saj je 12  let svojega življenja posvetila  vrhunskemu športu. Osvojila je nekaj kar so želje vsakega vrhunskega športnika. Postala je mladinska svetovna prvakinja in na istem svetovnem prvenstvu je stopila še na 3 stopničko v štafeti. S svojim trdim delom si je dvakrat  omogočila  nastopiti na Olimpijskih igrah, in doživela to izkušnjo.  Ljubezenska moč je bila razlog da oba zaključiva svojo športno kariero in obrneva nov list v najinem življenju. Najin vsak dan pa vedno popestrita najina čudovita otročka Mija in Gal.

Že tretje leto zapored v našem okraju izvajava različne športne dejavnosti s katerimi na zabaven in igriv način  otroke spodbujava k športnem udejstvovanju. Dobro se zavedava kaj pozitivnega damo sebi in svojemu telesu, če smo aktivni, in kako zelo je v življenju koristno športno gibanje. Vso pridobljena znanja in izkušnje ki sva jih pridobila skozi najino športno kariero z največjim veseljem deliva naprej, tako med otroke kot tudi odrasle in vas poskusiva navdihovati z športnim načinom življenja. 

Scroll to Top