DO OLIMPIJSKI KAMPA ŠE

Days
Hours
Minutes
Seconds

OLIMPIJSKI KAMP

Komu je olimpijski kamp namenjen?

Olimpijski kamp je namenjen vsem otrokom starim od 5 do 13 let. Ne glede na to, ali je vaš otrok strasten športnik ali pa se s športom šele spoznava imamo pripravljeno široko paleto aktivnosti, ki bodo prilagojene njihovim spretnostim. 

Edinstveno doživetje z olimpijcem/ko!

Otroci bodo spoznali in se družili s športnikom/co, ki je zastopal/a, Slovenske barve na olimpijskih igrah. Iz prve roke bodo slišali navdihujoče zgodbe in se učili od najboljših. Preizkusili bodo svoje spretnosti v športih, ki jih športnik predstavi. 

20230627 104350
20230626 142005
Odgovornost in samostojnost

Poleg zabave in športa, kamp vključuje tudi življenjske lekcije o odgovornosti in samostojnosti. Otroci so vključeni v skrb za kamp ter se učijo odgovornega odnosa do skupnosti in okolja. 

Kaj lahko pričakujete od olimpijskega kampa?

Da se bodo otroci na olimpijskem kampu noro zabavali, ustvarili nepozabne spomine in se vrnili domov bolj samozavestni in motivirani za nadaljne športne podvige. 

Kaj vse počnemo?

Dnevi so pestro obarvani tako, da nam res ni dolgčas. Dvakrat na dan imamo planirane športne aktivnosti, pri katerih spoznavamo različne športe, ki se odvijajo tudi na olimpijskih igrah. 

Prosti čas namenimo različnim skupinskim in povezovalnim igram, namenjene druženju in sklepanju novih prijateljstev.
V prostem času smo tudi ustvarjalni saj ustvarimo olimpijsko zastavo, medalje ter mini zastavice Slovenije. 

20230628 170130

Olimpijski kamp je res super, komaj čakamo naslednjega!

TERMIN: 1.7.2024-3.7.2024 Rovte nad Logatcem

Scroll to Top