ŠPORTNI KAMP

TABOR NA JELOVICI

Vas zanima, kako bi vaši otroci preživeli tri dni brez elektronskih naprav, v polnem stiku z naravo?

Potem ste na pravem mestu – naš tabor na Jelovici ponuja priložnost za pristno doživetje v neokrnjeni naravi,  obogateno z raznolikim naborom športnih aktivnosti, ki so zasnovane za spodbujanje telesnega razvoja, sodelovanja in odkrivanja novih športnih strasti. 

Življenjske lekcije in povezovanje

Obkroženi z dih jemajočo pokrajino, se bodo otroci soočili z osnovnimi življenjskimi izzivi: kako zakuriti ogenj, kako poskrbeti za toplo vodo, spoznali pa bodo tudi, da dobrine, ki so nam v vsakdanjem življenju samoumevne, niso vedno tako lahko dostopne. Takšne izkušnje ponujajo dragocene lekcije o samostojnosti, odgovornosti in cenjenju tistega kar imamo. 

20230807 180250
Img 20230811 105803 995
Kaj počnemo?

Program je zasnovan tako, da otroci kar se da aktivno preživljajo čas. dvakrat na dan imamo športne aktivnosti. Raziskujemo čudovite kolesarske poti, se podamo na lažje pohode po okoliških hribih, uživamo v kopanju in veslanju na idiličnem Bohinjskem jezeru. Poleg tega imamo raznolike športne igre, ne manjka pa niti družabnih iger, zakurimi taborniki ogenj in na palicah pečemo razne priboljške. 

Pridruži se nam na nepozabni pustolovščini!

Tabor na Jelovici ni le počitniška avantura, ampak življenjska izkušnja, ki bo vašemu otroku prinesla nepozabne spomine, ga naučila življenjskih veščin in ga povezala z naravo. Ne zamudite priložnosti za neprecenljivo izkušnjo. 

Šport, narava , mir, druženje in še več.....

Ta dogodivščina je bila nepozabna, tako da komaj čakamo da jo ponovimo!

*TRENUTNO NI RAZPISANIH TERMINOV ZA TABOR NA JELOVICI*

Scroll to Top